Létezik „on-line zeneterápia”?
2021. október 18. írta: ZSUHANG

Létezik „on-line zeneterápia”?

Ez volt az első kérdés számomra, amikor felkérést kaptam a járványhelyzet idején (2021. tavaszán) több on-line módon megvalósuló zeneterápiás előadás megtartására. A program, amely a nagyvázsonyi Fekete Sereg Ifjúsági Egyesület "Hátszéllel még a hálózatépítés is könnyebb" című Leader pályázata jóvoltából valósult meg, természetesen nem terápiás céllal zajlott, sokkal inkább információátadás, a módszer megízlelése lett. Maga a Leader program egyébiránt az együttműködésen alapulva társadalmi érzékenyítést, egészséges életmódra nevelést tűz ki célul a hátrányos helyzetűekkel foglalkozó szerveztek, intézmények és fiatalok bevonásával.

A program keretében 2021. november 19-én a szakemberek és a hátrányos helyzetű fiatalok már kontakt formában, azaz saját élmény keretében ismerhetik meg a zeneterápia módszerét.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuhang.blog.hu/api/trackback/id/tr8616726392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása