Zenés nyári tábor a Bakonyban
2018. június 09. írta: ZSUHANG

Zenés nyári tábor a Bakonyban

ZENÉS SZEMÉLYISÉGFEJLESZTŐ TÁBOROK 2019-BEN

Nyári, zenés, személyiségfejlesztő tábor egészséges ételekkel, zeneterápiával, sok mozgással és egy helyben élő keramikus, fazekas mester bevonásával a Bakony lábánál!

Zeneterapeuta, a diáktáborban egy pedagógus és egy keramikus-fazekas mester bevonásával 5 napos (4 éjszakás) bentlakásos táborba várjuk a 12 és 15 év közötti diákokat augusztus első hetében, a felnőtteket pedig augusztus 19. és 23. között!

A zeneterápiás csoportban megélhető kapcsolati munka a személyiségfejlesztés, a stresszoldás és az önismeret egyik legjobb közege lehet. Igényes, vidéki környezetben eltöltött egy hetes táborban élmények, sok zene, mozgás, kirándulás és zeneterápiás szabadidős programok segítik a pihenést, relaxálást és az egyéni belső munkát is. Az egyéni belső iránytű megtalálásához, annak újrahangolásához egy biztonságos közegben, kis létszámú csoportban eltöltött idő jó támpontot nyújthat.
A csomag tartalma: 5 x 2 órás zeneterápiás csoportfoglalkozás; teljes ellátás, napi háromszori étkezés, kirándulások.
Szállás: légkondicionált szobákban a booking.com oldalon 9.7 pontos értékelést kapott Partos Vendégházban; kirándulások, kézműves és egyéb választható szabadidős programok a Bakony festői környezetében.
Egyéni és csoportos zenélés a szabadban és igényes belső környezetben, alkotás, festés, mozgás a szabadban, bio- és házi készítésű ételek, fakultatív programok, és minden, ami zene és élmény.
Helyszín: a Bakonyi dombok lábánál található, rendhagyóan körkörös szerkezetű kis falu, Pápakovácsi szívében, a templom és a Somogyi kastély szomszédságában található. A csoportok létszáma korlátozott, minimum 8, legfeljebb 14 fővel indul a tábor.

JELENTKEZÉS A TÁBORRA

Időpontok:
2019. augusztus 05-09. (5 nap, 4 éj) KOROSZTÁLY: 12-16 év
2019. augusztus 19-23. (5 nap, 4 éj) KOROSZTÁLY: 18-80 év
További részletekért kattintson

A tábor egyik érdekessége, hogy a szállást és a programok helyszínét egy, a belső utat szimbolizáló kerti-, erdei út, amely hol ösvény, hol labirintus, helyenként átjáró, aztán tisztás és pihenő köti össze...

papakovacsi_1.JPG

Fotó: Bánhelyi József Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuhang.blog.hu/api/trackback/id/tr9114034466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása