Táborok 2019 nyarán
2018. június 08. írta: ZSUHANG

Táborok 2019 nyarán

ÚTON MAGUNK FELÉ

Nyári, zenés, személyiségfejlesztő tábor egészséges ételekkel, zeneterápiával, sok mozgással és egy helyben élő keramikus, fazekas mester bevonásával a Bakony lábánál!

Zeneterapeuta, a diáktáborban egy pedagógus és egy keramikus-fazekas mester bevonásával 5 napos (4 éjszakás) bentlakásos táborba várjuk a 12 és 15 év közötti diákokat augusztus első hetében, a felnőtteket pedig augusztus 19. és 23. között!

Az igényes, vidéki környezetben eltöltött egy hetes táborban élmények, sok zene, mozgás, kirándulás és zeneterápiás szabadidős programok segítik a pihenést, relaxálást és az egyéni belső munkát is. Az egyéni belső iránytű megtalálásához, annak újrahangolásához egy biztonságos közegben, kis létszámú csoportban eltöltött idő jó támpontot nyújthat.
Egyéni és csoportos zenélés a szabadban és igényes belső környezetben, alkotás, festés, mozgás a szabadban, bio- és házi készítésű ételek, légkondicionált helyiségek, fakultatív programokra szervezés és kedvezményes belépés.

SZÁLLÁS
A booking.com-on 9.7 pontra értékelt szállás a Bakonyi dombok lábánál található, rendhagyóan körkörös szerkezetű kis falu, Pápakovácsi erdős részében található. A Partos Vendégház a zenés programok megvalósítási helyszínétől, a falu szívében található templomtól, és a Somogyi kastélytól is könnyen megközelíthető. Az elhelyezés 2 ágyas szobákban történik.

papakovacsi_2.JPG

IDŐPONTOK
2019. augusztus 05-09. (5 nap, 4 éj)
KOROSZTÁLY: 12-16 év
2019. augusztus 19-23. (5 nap, 4 éj)
KOROSZTÁLY: 18-80 év
Jelentkezés a táborra

PROGRAM 5 x 2 óra zeneterápiás csoport foglalkozás, zenés festés, mozgás, szabadidős programok, egyéni zenélésre további lehetőség és keramikus, fazekas mester műhelyében saját alkotás készítése (szállással, teljes ellátással)

ÁR 69.900, -Ft / fő/ 5 nap, 4 éj szállás, teljes ellátás, zeneterápiás foglalkozások, hangszerhasználat, festéshez eszközhasználat, (programszervezés) bio ételekkel, festői környezetben, és a keramikusnál készített alkotással.

KIRÁNDULÁSOK
Döbrönte (Himfy vár, Szarvaskő forrás), Ganna - Eszterházy mauzóleum
Somló-hegy, Somló vár, kilátó, Tornai Pince borkóstoló
Bakonybél Pannon Csillagda, Szent Gellért tó, Szent Mauríciusz Monostor
Attyapuszta (túralehetőség) és a Nagyteveli tó (szabadtéri strand)
Pápa (igény szerint: Esterházy kastély, Kékfestő múzeum, Várkertfürdő)

Jelentkezés

Antal Zsuzsanna: antal_zsuzsanna9@hotmail.com; 06709480263

Adatvédelem, adatok törlésének kérése

Fotó: Bánhelyi József Zoltán

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuhang.blog.hu/api/trackback/id/tr2814032482
süti beállítások módosítása