Bemutatkozás
2018. június 08. írta: ZSUHANG

Bemutatkozás

A ZSU-HANG – Úton önmagunk felé elnevezésű projekt ötletgazdája, Antal Zsuzsanna zeneterapeuta.

Aki van, az úton van.
Valahonnét valahová tartunk mind, vagy épp valamitől csak el, messzire, talán néha magunk se tudjuk merre, de mindig úton.

A ZSU-HANG komplex zeneterápiás és interaktív módszer segíthet beállítani a belső iránytűnket a zene, a mozgás, az alkotás örömének megélése által.
Zene- és hangterápiás eszközökkel, saját élményszerzésen keresztül dolgozunk (hagyományos hangszereken való játék ismerete nem szükséges), zenés festéssel, játékkal, mozgással, beszélgetéssel. Az egyéni- és csoportfolyamatokat képzett zeneterapeuta segíti.

bemutatkozo_foto.jpg

Antal Zsuzsanna zeneterapeuta, maga is kanyargós úton jutott el addig, hogy megtalálja feladatát. Zeneművészeti konzervatóriumba a Veszprémi Dohnányi Ernő Zenei Szakközépiskolába járt (miután a Pápai Református Kollégium Gimnáziumában érettségizett), aztán a Szegedi Egyetemen tanult, majd az ELTÉ-n, zeneterapeuta szakon szerzett posztgraduális diplomát. Zeneterapeutaként gyakorlatát a Honvéd Kórházban kezdte meg, majd három éven keresztül dolgozott SNI-s fiatalokkal Balatonfűzfőn az Öveges Szakiskolában, emellett 12 éves kortól egyéni terápiába várja a fiatalokat, idősebbeket egyaránt. Jelenleg családterápiát hallgat a Magyar Családterápiás Egyesület egyesület felnőttképzési rendszerében.

2010-es évek elején aktívan zenélt Halász Károly zeneszerzővel (www.filmhatas.hu), akivel többek között az Eurovízión is felléptek, és akivel jelenleg új zenei anyagukon dolgoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsuhang.blog.hu/api/trackback/id/tr4814031918
süti beállítások módosítása